IT, samenwerken, wasstraat, Crash Course, Goodzo

There are three ways of doing things, the right way, the wrong way and the way we do it

menu

Really good at growing human capital (and we also happen to be great in IT)

Crash Course

Crash course: onze opleiding

Gekscherend noemen we de eerste fase de 'CRASH COURSE'. Een uitgebreid en gestructureerd opleidingsprogramma ligt aan de basis van iedere carriére.   

Talent Pool: Good Friends

Bij GOODZO vinden we het belangrijk dat mensen compleet en robuust hun kwalificaties ontwikkelen. Naast technische kennis is de persoonlijke ontwikkeling tot volwassen en autonome professional prioriteit. Vooral samenwerken en samen oplossen heeft onze aandacht.  

Je gaat vrienden maken. Je komt in een kleine groep gelijkgestemden (Good Friends), waar je via training en opleiding op termijn voldoet aan de hoge markteisen. 

GOODZO heeft hiervoor een eigen Talent Developer in dienst die mensen op individuele wijze begeleidt in hun groeiproces. Een soort groeiversneller. Blokkades voor groei worden weggenomen en drijfveren bekrachtigd, met als doel prestatieverbetering. 

Wij bieden een heldere route naar je bachelor

Ons instroomprofiel is gebasseerd op jarenlange ervaring en de wensen van onze opdrachtgevers. 

In ieder geval heb je belangstelling voor ICT en techniek. Je kunt bij ons meteen aan het werk terwijl je leert. Een andere route, maar passend bij jou.

Je kunt kiezen uit praktische certificaten of minors op het terrein van IT. Dat doen we samen met partners,  zoals; de Universiteit Leiden. Zodat je tenslotte alsnog binnen drie jaar je Bachelor kunt halen. Denk bijvoorbeeld aan Data Sciences.

Succes maar vooral WELKOM bij GOODZO. 

Doe mee, drop je CV

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken om te solliciteren kun je hieronder je curriculum vitae droppen. We zijn benieuwd. Wil je eerst even praten, bel dan 079-3430909