menu

Really good at growing human capital (and we also happen to be great in IT)

MijnICT

Wat zou je ervan vinden als het beheer van je ICT even gemakkelijk zou worden als bijvoorbeeld het app-beheer op je tablet. Simpel, op afroep en geautomatiseerd. Zo eenvoudig dat er geen helpdesk meer nodig is en dat je alleen zal betalen voor wat je echt gebruikt.

MijnICT is op afroep

Met ‘MijnICT’ wordt ICT op afroep tijdelijk of permanent beschikbaar. Je winkelt net als in een appstore. Verzoeken die veel voorkomen zijn volledig geautomatiseerd. Gebruikers hebben daarvoor geen helpdesk meer nodig. Hierbij kun je denken aan: toevoegen of verwijderen van een applicatie, resetten van wachtwoorden, aanmaken van mailboxen of accounts, etc. Tegelijkertijd realiseren we besparingen op software licenties door actief het gebruik van software te managen. Nooit meer dure licenties kopen, maar betalen voor werkelijk gebruik. Met een desktop die naar eigen ontwerp wordt ingericht. Zo wordt ICT zoals het moet zijn.

Goede ICT zorgt voor tevreden medewerkers

Wij stellen alles in het werk om betere ICT te creëren voor uw medewerkers. Wij zoeken constant naar betere oplossingen voor dilemma’s als die tussen performance en kosten, tussen security en gebruiksvriendelijkheid en tussen selfservice en control.

Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. De rest doen wij!

Meer weten? Bel met 079 343 09 09 of neem contact op via onze contactformulier. 

“Met MijnICT van GOODZO zijn onze ICT-kosten gedaald en kan iedereen met een internetverbinding met ons samenwerken. Ideaal voor Nictiz als spin in het web van communicatiestandaarden in de gezondheidszorg.”

Geert-Jan Cath

 

 

 

Meer weten of een afspraak inplannen?

Jan-Adriaan van der Voort